ΣΑΛΑΤΑ ΡΥΖΙΟΥ ΜΕ ΡΑΠΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝΟ

Υλικά για 4 μερίδες:



250 γρ. ρυζιού της αρεσκείας σας βρασμένο σε αλατόνερο
• 1 κουτί τόνο νερού, 1 καρότο τριμμένο
• 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
• 2 κτσ ψιλοκομμένο μαϊντανό, 2 κτσ κάππαρη
• 2 κτσ ψιλοκομμένο αγγουράκι (τουρσί)
• 1 μάτσο ραπανάκια ψιλοκομμένα σε κύβο

για τη σάλτσα,
• 100 γρ. γιαούρτι, 1 κτσ καυτερή μουστάρδα
• 2 κτσ σάλτσα σόγιας, 2 τζούρες ταμπάσκο
• 4 κτσ λάδι, χυμός 1 λεμονιού, αλατοπίπερο



Ανακατέψτε τα υλικά της σαλάτας αλατοπιπερώνοντας, αφού όμως τρίψετε τον τόνο. Στολίστε με μαϊντανό και ραπανάκια

0 comments